maandag 30 september 2013

Vreemd verkeersbord

Dit is het bewuste verkeersbord
Enige tijd geleden zag ik het afgebeelde verkeersbord op de pagina van een Facebook vriend verschijnen maar ik keek er niet echt naar en las de bijbehorende tekst ook niet. Ik dacht aan het zoveelste flauwe Facebook grapje en ging verder met datgene waar ik mee bezig was.

Afgelopen week kreeg ik echter bijgaande foto (en ja dit is hetzelfde verkeersbord uit het Facebook bericht) van een collega toegestuurd (en niet alleen ik kreeg het maar alle collega's) met de mededeling dat dit een foto was van het verkeersbord dat op de rotonde naast ons werk stond. Ik had het behoorlijk druk dus ik maakte de connectie nog niet met de Facebook post (en ja die was van iemand die in Almere woonde) en gooide de mail gewoon weg. Tot ik een dag later naar mijn werk reed en bij binnenkomst in Almere begroet werd door dit verkeersbord. En het vervolgens nog vele malen tegen kwam op de route naar mijn werk.

Het verkeersbord is redelijk duidelijk, schiet niet op katten zegt het. Maar wie de borden geplaatst hebben en waarom is nog volkomen onduidelijk. Het enige wat ik zeker weet is dat er redelijk wat geld ingestoken is want het zijn heel veel borden en ze zijn niet van papier gemaakt. Verder zijn het meerdere mensen want gezien het aantal borden is het geen eenmansoperatie, maar verder is het mij een compleet raadsel. Mocht ik meer te weten komen dan zal ik het hier vermelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten