maandag 2 september 2013

De thuisreis

Een typisch Marché restauranrt
Na het verlaten van het Porsche museum (inclusief het maken van de afscheidsfoto van mijn auto voor de deur) werd thuis als bestemming in de navigatie ingevoerd. De rt zou iets meer dan zes uur duren en hopelijk zouden we geen tegenslagen hebben en er ook zes uur over doen.

Welnu de start was voortvarend, we reden Stuttgart uit en zaten al vlot op de snelweg waar we zonder veel ander verkeer op de weg flink meters konden maken. Op een gegeven ogenblik was het tijd om zowel de auto als de rijders te vullen en we stopten bij Medenbach ost om dat te doen. We waren echter niet de enigen want het was heel erg druk daar.Zowel bij het tanken als bij het parkeren voor het erbij horende Marché restaurant stonden we in de rij.

Eenmaal binnen zag het restaurant er uit als een La place maar de kwaliteit bleek vele malen minder te zijn. Voor de eerste keer deze vakantie voelden wij ons bekocht want €28 voor een lunch voor twee was echt veel te veel gezien de kwaliteit. We zetten ons echter monter over de tegenslag heen en na een chauffeurs wissel werd de weg naar Nederland verder ingezet. Ook dat verliep erg vlot en eenmaal in Nederland aangekomen werd voor de laatste maal van chauffeur gewisseld. Ik zette mijn maat thuis af war we afscheid namen na een erg prettige vakantie en vervolgens zette ik het laatste stukje naar huis weer in. Gelukkig gaan we over anderhalve maand weer weg dus we hebben iets om naar uit te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten