woensdag 18 september 2013

Londen

De Thames die door Londen kronkelt
Zo denk je nog dat je eerstvolgende trip een weekend naar Luxemburg is en binnen enkele dagen blijk je eerst nog even 4 dagen naar Londen te gaan.

Mijn goede vriend Dennis moet voor zijn werk naar Londen maar gaat al een dag eerder en heeft verder ook wel wat tijd over. Na snel overleg boekte ik een ticket met EasyJet, een goedkoop 2* hotel, het Queens hotel, via booking.com en zaterdag vertrek ik al voor vier dagen naar Londen. De zaterdag ben ik er alleen en ga lekker even de toerist uithangen en op zondag is Dennis er ook. We gaan dan onder andere samen naar een rugby wedstrijd, de Saracens vs. Bath en uiteraard gezellig uit eten. De rest van het programma voor de zondag en de maandag gaan we nog invullen maar dat gaat zeker erg leuk worden. Dinsdag middag vlieg ik dan weer terug naar Amsterdam en dan zitten de vier dagen in Londen er weer op.

Tien jaar na mijn laatste trip naar Londen ga ik weer eens naar deze fantastische stad en daar heb ik ontzettend veel zin in. Voeg daar aan toe dat mijn zusje zo aardig is om mij naar Schiphol te brengen en de start is fantastisch. London here I come!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten