dinsdag 24 juli 2012

Monte Alto

De open bar/keuken van Monte ALto 
Na een welverdiende rust in de hotelkamer was het tijd voor het avondeten.We hadden de recensie van het beste Thaise restaurant (een van de twee) van Lissabon gelezen en het lag niet al te ver van het hotel dus dat zou hem gaan worden. Het restaurant heette Sete Pecados en lag aan de andere kant van het park dat naast het hotel lag.

We liepen dus een kwartiertje die kant uit maar op het laatste moment lukte het niet helemaal meer en konden de juiste weg niet vinden, Bij het rondslenteren in de buurt zagen we Monte Alto een echt buurt restaurant en besloten daar eens te gaan kijken. Aangezien Lissabon erg fris en winderig wordt 's avonds gingen we niet op het terras zitten maar binnen (alhoewel dat ook open naar buiten was). Midden tussen de locals gingen we voor een tomatensalade en gegrilde zalm en een kebab uiteraard vergezeld van twee bier. De tomaten salade was prima (maar wat kan je verpesten aan twee tomaten wat uien en wat olie) maar de zalm met aardappeltjes en salade was perfect. Ook de kebab was goed binnen te houden en gezamenlijk gaven we dit restaurant dan ook een beter cijfer dan dat van gisteren.

Uiteraard namen we een taxi terug van het restaurant want dat is hier tenslotte maar €5 inclusief fooi. We sloten de avond af in de hotel bar waar onder het genot van bier en nootjes het blog bijgewerkt werd en iemand genadeloos op zijn flikker kreeg van zijn iPad met air hockey. Ik bedoel met 7-0 verliezen op de makkelijkste stand dat zegt iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten