zondag 22 juli 2012

Molly Malones

Olly de Quartz playing in Molly Malones
Afgelopen vrijdag was het uiteraard weer vrijdagavond stapavond, niet iets waar ik normaliter vaak over blog. Deze keer was er echter weer wat te vertellen vandaar hier weer een episode in het feuilleton stapavond.

Zoals (bijna) altijd was de start in het elfde gebod en wat lang niet gebeurde er was een grote groep bekenden aanwezig waardoor het vrij lang duurde voordat de tweede halteplaats, de roode baron, opgezocht werd. In tegenstelling tot het elfde gebod was het hier echter erg rustig en braken wij vroeger dan normaal onze tenten op. We besloten om weer eens een bezoekje aan Molly Malones te brengen, een plek waar we niet al te vaak meer komen. Bij binnenkomst bleek er een trio met de naam, Olly de Quartz op te treden. Een cover band die met name blues en rock speelde. Het tafeltje voor het podium was nog vrij en we gingen dus recht voor de band zitten. We liepen (zaten) al gauw lekker mee te brullen met de bekende nummers en de gitarist kwam op een gegeven moment even gezellig op onze tafel staan om daar een riff weg te geven. Toen de band pauzeerde bleven we dan ook wachten op de tweede set en wederom was het prettig luisteren. Na afloop gingen we als vanouds naar het eindstation van de avond, de Mekhong river.

Deze avond bewees echter wel dat we Molly best wat vaker op de route kunnen zetren want zowel dit bezoek als het vorige was het erg gezellig in deze Ierse pub.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten