maandag 23 juli 2012

Amsterdam - Schiphol - Lissabon

Het was dan zo ver, deze zondag was het vertrek naar Lissabon. Aangezien onze vlucht om tien over zes ging had ik alle tijd om op te staan en mijn tas en rugzak in te pakken.

Tegen vier uur werd ik opgepikt door mijn reisgenoot, zijn vrouw en zijn dochter, zodat wij voor vertrek nog een hapje op Schiphol konden eten. Ik gooide mijn tas en rugzak in de kofferbak en stapte in voor het korte ritje naar Schiphol Het ritje was inderdaad kort maar het was druk op Schiphol, erg druk. Wij hadden niet online ingechekt en moesten daarom in de lange rij staan wachten. Daarna konden wij aansluiten in de rij voor de controle (deze keer konden de schoenen aanblijven en liepen we richting gate. We hadden niet ontzettend veel tijd meer dus werd er geen uitgebreide maaltijd gegeten maar kozen we voor een vers kiwi jus d'orange sapje de man en voor mij een broodje met zalm.

Vervolgens door naar de gate waar we na een korte wachttijd (het voordeel van laat komen is dat je weinig tijd met wachten op Schiphol doorbrengt) het vliegtuig in konden, Met wat uitruilen met een paar dames naast ons hadden we toch twee stoeltjes naast elkaar. René was de sigaar want naast hem zat iemand die al genoeg ingenomen had en daar onderweg flink mee doorging. Maar ja dat was te overleven want de vakantie was begonnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten