woensdag 15 mei 2013

Yellow rose

Uiteraard mochten er geen foto´s gemaakt worden
Na het bezoek aan de vleermuizen was het tijd voor een bezoek aan de menselijke vampiers en wel in de vorm van de dames in een strip club. We hadden hier een filiaal van XTC (ja ook dit is een keten) uitgezocht maar bij aankomst bleek dit een BYOB (bring your own booze) tent te zijn. Uiteraard vonden Simon en ik dat niets dus vertrokken we weer. Maar niet nadat ik de portier om het adres van een andere club gevraagd had.

Dit bleek the yellow rose te zijn en de route hier naar toe was snel gevonden. Ondanks Simon zijn mouwloze shirt mochten we toch naar binnen (de portier zei dat Simon een good guy was en dat hij voor deze keer een oogje dicht kneep) en werden na het betalen van de entree ($10) door een serveerster naar onze plek gebracht. Het was een mooie upscale club en we kregen een tafeltje met drie mooie fauteuils vlak voor het podium zodat we een goed zicht op de danseressen hadden. We bestelden een rondje (twee bier en een cola) en de prijs viel absoluut niet tegen ($16)- Al gauw kwam er een dame op schoot zitten voor een geanimeerd gesprek waarbij er uiteraard geprobeerd werd een drankje ($8) los te peuteren en een dansje ($20) te verkopen. Gaf je aan geen interesse te hebben dan vertrok de dame weer om haar kunsten ergens anders te gaan vertonen.

We vertrokken op tijd aangezien we de volgende dag ´s ochtends vroeg zouden vertrekken naar onze volgende stop maar hadden een leuke tijd in de club. Een club die ik iedereen kan aanraden want de entertainers zien er goed uit en kunnen ook nog een goed gesprek voeren, de danseressen geven een leuke show weg en de bediening is vriendelijk en vlot. Kortom een aanrader voor elke (mannelijke) Austin bezoeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten