zaterdag 25 mei 2013

Video

Ik heb inmiddels een nieuwe stap gezet in de internet wereld en dat is het plaatsen van video filmpjes. Met de huidige smartphones is het mogelijk geworden om filmpjes van een goede kwaliteit te maken en dat heeft Dennis dan ook uitgebreid gedaan tijdens onze Amerika vakantie.

Hij deed dit al eerder, tijdens onze trip van 2009 maar toen was het lastiger om de filmpjes een permanente plaats op het internet te geven die voor iedereen toegankelijk was. Inmiddels heeft Facebook echter ook een plek om video's te plaatsen op je eigen pagina en heb ik daar dan ook een aantal van de filmpjes geplaatst die Dennis heeft genaakt. Er staan er inmiddels al een paar uit zowel Austin (de band in de thirsty nickel en het vleermuizenspektakel en Fort Worth (de barrelrace uit de rodeo en het optreden van Parmalee in Billy Bob's). En ik ben zeker van plan om er nog meer bij te gaan zetten. De volgende stap wordt uiteraard het zelf maken van filmpjes maar voorlopig plaats ik die van Dennis.

NB: Als je ze wilt zien moet je wel Facebook vriendjes met me worden want mijn pagina is alleen toegankelijk voor vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten