donderdag 23 mei 2013

Werk herinneringen 12: Karten

De ingang van Coronel
Enkele jaren terug werkte er een consultant van de Caesar groep bij ons. Eerst zat hij in een ander team maar op een gegeven ogenblik kwam hij in mijn team terecht en deden we gezamenlijk een aantal leuke projecten.

Een van de leuke dingen van de Caesar groep was dat daar de relatie geschenken op een heel andere manier gebeurden dan in de rest van de branche. Waar men normaliter aan het eind van het jaar de manager met iets vloeibaar's verraste mochten bij de Caesar groep de consultants drie collega's uitzoeken die ze mee mochten nemen naar het jaarlijkse cart event van de Caesar groep in Huizen bij Coronel.

Ook ik moest er aan geloven en zo reden we op een mooie dag na het werk naar Huizen om aan het feest deel te gaan nemen. Het bleek dat het om een endurance race van twee uur te gaan (en mocht je nooit gekart hebben een half uur in een kart is extreem zwaar dat red je niet, een kwartier is wel het maximum. Elk team van vier had dus iemand op de baan, iemand die klaar stond om de rit over te nemen, iemand die de rijder coachte en een van de vier kon dan van het (uitstekende) buffet genieten, iets drinken of netwerken met een van de vele andere aanwezigen. Het was allemaal erg leuk maar ook erg vermoeiend en afloop werd er dan ook niet al te lang geborreld maar  vertrok bijna iedereen na de prijsuitreiking naar huis. Een erg geslaagd evenement en van mij mogen andere bedrijven ook meer van dit soort dingen organiseren i.p.v. de traditionele management geschenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten