donderdag 16 mei 2013

Een middag in Dallas

The Texas hall of state
Na het vertrekt uit het museum liepen we terug naar de auto. Onderweg begon het te regenen en kregen zowel Dennis als Simon trek. Gelukkig passeerden we een Hooters op weg naar de auto en uiteraard werd daar een tussenstop gemaakt. Aangezien ik nog volledig vol zat van het meer dan uitgebreide ontbijt liet ik zowel eten als drinken aan mij voorbijgaan. Simon en Dennis hadden echter gelukkige nergens last van en die bestelden dan ook beiden hun favoriete Hooters voedsel, een burger. Tijdens het eten begon het echter te regenen en niet echt zachtjes. Dat beloofde slechte dingen voor de rest van de dag.

Toen het wat minder nat was zetten we de weg naar de auto in, aangezien de route onder de snelweg doorliep bleven we gelukkig redelijk droog. De volgende stop was het Dallas state fair park met daar onder andere de cotton bowl en de Texas hall of state over de historie van Texas.Aangezien er geen fair was, waren de meeste parkeerplaatsen bij het park gesloten en kostte het wat tijd voor we de auto kwijt konden maar toen dat gelukt was stonden we voor de deur van de hall of state. Dat bleek een gigantisch gebouw te zijn met erg weinig inhoud en ondanks de vriendelijke bewaker (de man verveelde zich rot en was erg blij met wat aanspraak) verlieten we al gauw het gebouw weer. Voor toekomstige bezoekers, dit onderdeel kun je overslaan.

Het regende nog steeds en we besloten om dan maar terug naar het hotel te rijden om het laatste stukje van de middag door te brengen voor het tijd voor het diner was. Dat uurtje besloten Simon en Dennis, ondanks het weer, toch in de hottub buiten door te brengen terwijl ik op de kamer bleef. Een uurtje later was het alweer tijd om te vertrekken voor de avond activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten