zondag 12 mei 2013

Twin peaks

Op verzoek wou Ariel wel even poseren
Het was tijd geworden voor onze eerste maaltijd in Amerika en we hadden niet zo heel veel tijd daar de honkbal wedstrijd van de Houston Astros om zeven uur zou beginnen en we daar uiteraard op tijd moesten zijn. We hadden dan ook een restaurant uitgekozen dat aan een aantal voorwaarden voldeed. Het lag dicht bij het stadion, het zou een eenvoudige doch voedzame maaltijd bieden en de bediening was aangenaam voor het oog. In eerste instantie zou je dan aan Hooters denken maar we hadden een voor ons nieuwe keten gevonden, Twin Peaks.

Het restaurant was rap gevonden en al gauw werden we naar tafel gebracht en stonden onze drankjes voor ons. Daarna kwam onze serveerster, Ariel, zich aan ons voorstellen. Ze was in de typische bedrijfskleding gestoken en was erg vriendelijke. De mannen kozen, uiteraard, voor een hamburger maar tot mijn grote vreugde kon je ook een forel met vers gewokte groenten bestellen en dat was dan ook mijn keuze. Als voorgerecht deelden we drie mini taco's en drie average Joe's (dat waren een soot mini ot dogs). Het eten was goed (voorgerechten en forel) tot redelijk (Hamburgers) maar de serveersters waren meer dan goed. Op een gegeven ogenblik ging Ariel over een bankje liggen om als doelwit van een Nerf gun voor een collega te dienen en toen hielden wij uiteraard even op met eten.

Eindconclusie van ons bezoek was dat het zeker niet slecht vertoeven is bij Twin Peaks en dat dit naast Hooters een vast gegeven gaat worden voor onze Amerika vakanties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten