dinsdag 9 november 2010

Kuala Lumpur

Het was tijd om een eerste verkenning van de stad te gaan doen en we verlieten dan ook het hotel. Uiteraard werden de deuren voor ons geopend (heb ik al vermeld dat ik na deze vakantie heel erg verwend zal zijn). Wij liepen richting de stad en kwamen als eerste voorbij Pavillion, een van de meeste luxe shopping centra van Kuala Lumpur. Zo was de eerste winkel die ons opviel er een die Bentley's verkocht. Daarna kwamen we in het rumoerige deel van de stad. Het tempo lag trouwens erg traag want het was WARM, ondanks het late tijdstip. Het stikte van de souvenirshops (nog geen koelkastmagneet gespot), eettentjes, massage salons (zowel normale als diegenen die wat extra's aanboden) en uitgaansgelegenheden. Op een gegeven ogenblik werd het echter een herhaling van zetten en dus liepen we via een andere route terug.We kwamen door Pavilion heen en hier zaten vele leuke tentje waar we bij een Duitse stübe besloten een hefeweise en een Beck's te drinken. Toen was de koek echt wel op en tegen half twaalf kwamen we teerug bij het hotel. Morgen stadswandeling door Little India en/of Chinatown en kaartjes voor de Petronas towers scoren.

3 opmerkingen:

  1. Klinkt erg lekker allemaal. Probeer vroeg de kaartjes te reserveren bij de petronas towers. Anders sta je lang in de rij om te horen dat het op is. Je moet dus eerst kaartjes halen om later op de dag de toren in te mogen. Maar dat wist je misschien al. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zeg: veel plezier in Kuala Lumpur. Tja, het is geen Florida, maar het kan er net mee door :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, ik zie nu de foto, als je snel kijkt lijkt hert net of jullie elkaars handje vasthouden!! Willen jullie de lezers wat vertellen :-)???

    BeantwoordenVerwijderen