zaterdag 13 november 2010

Cuba Libre

Na het eten werd er een wandeling gemaakt door het zeer drukke uitgaansgebied. Er werden vele bars (bijna allemaal met live muziek) en discotheken gespot en voor de echte liefhebber was zelfs een vestiging van Hooters aanwezig. Onze keus viel echter op de Cubaanse klanken die uit Cuba Libre opstegen. Hier werd afwisselend door een dj en de band adrenalin gespeeld en er werd flink gedanst door het aanwezige publiek.

Na enige tijd (en drankjes) vertrokken wij en na nog een korte wandeling door de buurt gingen wij terug naar het hotel. Hier werd nog wat gedronken in de bar en wel de beruchte Singapore sling cocktail. Een verplichting als je in Singapore bent. Voor het eerst gebeurde hier trouwens iets in de categorie hier ga ik nooit aan wennen. In het toilet bij de hotel bar stond een man die handdoekjes uitreikte en dat is dan net weer een stap te ver.

2 opmerkingen:

  1. Je kunt wel zien dat je nu in een meer gedistingeerd gezelschap verkeerd. Met je maatjes uit de achterbuurt was je nooit langs een Hooters gekomen, zonder naar binnen te gaan. Misschien dat je morgen alsnog deze omissie goed kunt maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, en vooruit, voor de liefhebber of om te zien wat je gemist hebt: http://www.hooters.com.sg/home.htm.

    BeantwoordenVerwijderen