zaterdag 27 november 2010

Hotels in Amerika

Het leven is wel heel erg zwaar. Je bent nog niet terug van de ene vakantie of je moet alweer over de volgende vakantie gaan nadenken. Zoals bekend ga ik met Simon & Dennis (Frank is helaas verhinderd i.v.m. een weekje weg dat zijn schoonvader organiseert) naar Florida in april/mei 2011. De vluchten hadden we al vastgelegd maar verder was er nog weinig bekend. Ja we zouden Orlando en Miami bezoeken want daar vlogen we op maar dat was het wel. Dennis kwam echter met een mooie aanbieding van het four seasons hotel in Miami op de proppen en dat betekende dat we actie moesten gaan ondernemen als we daar van wilden profiteren. Na druk mailverkeer en surfen op het web hebben we in drie dagen alles weten te regelen. Hoelang we waar blijven en in welke hotels we verblijven. We beginnen met vier nachten in het al genoemde 5* four seasons en vertrekken dan naar Tampa om een nacht in de Marriot spring hill suites door te brengen.

Eigenlijk stond deze plaats niet op de vakantie lijst maar we willen een baseball wedstrijd zien en omdat de Miami Dolphins uit spelen in de dagen dat wij er zijn wijken we uit naar de Tampa bay rays die er wel zijn tijdens onze vakantie. We blijven hier dan ook maar een nacht en hebben voor een goedkoop 3* hotel gekozen. Daarna rijden we door naar onze laatste halteplaats Orlando om te overnachten in een mooi 4* resort. We hebben hier een suite met twee slaapkamers voor een wel zeer aantrekkelijke prijs, nog geen €140 de man voor drie nachten. Kortom vluchten en hotels zijn geregeld, de komende periode kunnen we de activiteiten ter plekke gaan invullen.

1 opmerking:

  1. Kleine correctie, de Miami Dolphins zijn een American Football team, het honkbalteam uit Miami heet de Florida Marlins. En qua niveau kun je inderdaad beter in Tampa zitten, de Rays worden op dit moment als een van de beste teams in de MLB gezien!!

    BeantwoordenVerwijderen