maandag 9 november 2009

De little Thai prince revisited


Normaliter bezoek ik niet snel hetzelfde restaurant binnen korte tijd maar deze keer heb ik een uitzondering gemaakt voor de Little Thai Prince. De reden was dat na het vorige etentje de charmante serveerster vroeg of ik binnenkort met een gezamenlijke kennis een hapje zou komen eten. Nu vind ik het al moeilijk om charmante dames iets te weigeren en toen die vriend ook nog eens met het voorstel kwam om bij de Little Thai Prince te gaan eten zwichtte ik voor de overmacht en planden we een bezoekje op donderdagavond stapavond.

Om half acht waren we aanwezig en werden hartelijk begroet door onze charmante serveerster met de opmerking dat het hoog tijd was dat we een hapje kwamen eten. We besloten tot één gezamenlijk voorgerecht (een portie saté) en kwamen er niet helemaal uit wat we als hoofdgerechten zouden doen. We waren het er in ieder geval over eens dat we drie hoofdgerechten zouden nemen waarvan één een salade en dat het drie verschillende soorten vlees zouden zijn. Wederom bracht onze serveerster uitkomst op basis van deze gegevens en wat ik de vorige keer gegeten had koos zij voor een kip gerecht, een rund gerecht en een varkens gerecht. Alle drie waren erg lekker, waarbij de kip totaal niet heet was, het varken pittig en de koe erg pittig. Met na afloop een espresso en een cappuccino moest wij €58 euro afrekenen, een lachertje voor deze uitstekende maaltijd.

Wij verlieten het restaurant dan ook erg tevreden om ons naar het elfde gebod te begeven om de overige deelnemers van donderdagavond stapavond te ontmoeten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten