vrijdag 20 november 2009

Kapsel


Al een flink aantal jaren ben ik voorzien van het juiste kapsel voor de kalende man, de tondeuse op standje 2. De afgelopen jaren gebeurt dit trouw door de babes van Nassau kappers in Halfweg. De start van mijn kapsel ligt echter in Amsterdam oost. In de tijd dat Dennis en Ans in de Watergraafsmeer woonden was Dennis via zijn kapper, Hugo, overgestapt op dit flitsende kapsel. Toen hij naar Geuzenveld verhuisde bleef hij trouw klant van Hugo en zo kwam ik voor het eerst met diens kapsalon in aanraking.

Dennis en ik kochten in die jaren beide nog trouw onze comics bij Wonderland en gingen daartoe regelmatig op de zaterdag met de auto naar de Soembawa straat om onze comics bij Han op te pikken. Eens in de 5 weken vertrokken wij een half uurtje eerder want dan gingen we bij Hugo langs om Dennis zijn kapsel bij te laten werken. Tijdens een van deze bezoeken wierp Dennis mij de kreet toe van probeer het eens, als het niet bevalt is het binnen een maand weer op lengte. Ik liet mij door Dennis en Hugo overhalen en geschiedenis was geschreven. Ik ben nu al vele jaren in het bezit van deze frisse coupe en ben er zeer over te spreken. Het staat goed en na het wassen zijn je haren bijna meteen droog en in model. Voor mij geen andere coupe meer.

Het enige verschil met vroeger is dat wij de in een midlifecrisis verkerende Hugo hebben verlaten en hebben ingeruild voor de 2 hot babes die bij Nassau werken. De eigenaar van de salon begrijpt hoe het werkt want toen een van zijn dames er de brui aan gaf om bij een concurrent te gaan werken nam hij meteen een nieuwe jonge dame aan. Goed gezelschap en een goed kapsel wat wil je nog meer als man.

1 opmerking:

  1. Ik probeerde hier een reply met een foto te plaatsen, helaas niet mogelijk, dus moet ik een eigen post maken....

    BeantwoordenVerwijderen