dinsdag 24 november 2009

Games night


Zoals beloofd hier het vervolg van de avond die met de tapas begon.

Vast onderdeel van onze gezellige jaarlijkse avond is dat na het eten van de tapas de tafel afgeruimd wordt, de vaatwasser gevuld wordt en de spelletjes op tafel komen. Net zoals vele anderen was ik op een gegeven moment gestopt met het spelen van spelletjes tot ik bij vrienden in aanraking kwam met de kolonisten van Catan. Dit zeer leuke spel zorgde ervoor dat ik weer spelletjes ging spelen en het stond dan ook standaard na de tapas op tafel om onder het genot van een wijntje en de diverse koude hapjes de rest van avond door te brengen.

De laatste jaren zijn er erg veel nieuwe spellen verschenen, die op diverse beurzen door importeur 999 games gedemonstreerd worden. Een van ons groepje bezoekt elk jaar een van deze beurzen en zoekt dan voor nieuwe input voor onze games night. Deze keer kwamen de volgende spellen voorbij:

• In the name of the rose (Hier moet je nuchter zijn anders werkt het niet)
• Saboteur
• Confusion (werkt goed met veel drank op)
• FBI

Uiteraard besloten wij de avond met onze grote favoriet Wie is de ezel. De ultieme afsluiter van een geslaagde avond. Om half twee verliet iedereen dan ook het pand na een uitstekende avond die met hapjes was begonnen en met spelletjes was geëindigd.

1 opmerking: