vrijdag 16 oktober 2009

La Place


Onder het motto zo kom je er nooit, zo kom je er elke dag zat ik zowel op donderdag als op vrijdag bij La Place te eten. Donderdag was Demmers dag en voor wij richting Naarden afreisden kwam iemand met het lumineuze idee om deze keer wat fatsoenlijks naar binnen te slaan i.p.v. de een of andere snackbar te bezoeken.

Aangezien 'onze' La Place aan de A6 ligt binnen de 5 minuten van kantoor was de keuze al snel gemaakt. 5 man sterk betraden wij de zaak en keken eens om ons heen wat er te hachelen was. Voor diegene die het concept niet kennen, La Place is een self service restaurant waar de warme gerechten direct voor je bereid worden en de koude gerechten klaar staan, iets minder vers maar het staat geen uren te verpieteren. De prijzen liggen erg laag en dat maakt het tot een populaire formule. Ik had een kleine kop tomatensoep, zalmfilet, met aardappeltjes in de schil en als nagerecht hangop. Dit alles voor de somma van €10. Daarbij een glas vers appel/peer sap voor de somma van €2.75, kortom prima binnen te houden.

De vrijdag had ik een lunchafspraak met een collega staan bij La Place dus vandaar 2 dagen achter elkaar bij deze toko. Deze keer had ik een focaccia met kip, taugé garnering en een smakelijke saus met daarbij een glas sinaasappel/water meloen sap. Dit alles voor een prijs van 7 euro. Wederom prima gegeten voor een goede prijs.

Als je op de weg zit en je hebt honger stop dan eens met die smakeloze McDonalds en breng eens een bezoek aan La Place.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten