zaterdag 3 oktober 2009

Feestje

Dit jaar was er een groep collega's die gezamenlijk hun jubileum wensten te vieren. Sommige waren 5 jaar bij de zaak terwijl anderen al 20 jaar in dienst waren. Normaal geef je dan een etentje of een borrel voor een groep directe collega's maar zij besloten gezamenlijk een groot feest te geven voor een grote groep (oud)collega's met aanhang.

Zij hadden hiervoor de ambiance houtrust in Hooglandenveen uitgekozen. Centraal gelegen vlak bij Amersfoort is dit goed te bereiken. Voor mij is het bv. een ritje van nog geen drie kwartier.

We werden ontvangen met een aperitiefje en de bekende hapjes (kaasvlinders, nootjes, stengels) op de tafel. Al snel stond de band op het podium om te starten met een grote rij van soul, funk en motown classics. De bezetting bestond uit zanger, zangeres, drums, bas, gitaar, keyboards en 3 blazers en had behoorlijk wat power. De naam van de band hebben ze nooit genoemd (of heb ik gewoon niet gehoord). Prima dansbare muziek vooral bij de wat meer up tempo nummers.

Zoals gewoonlijk bij dit soort feesten vertrok een aantal van de gasten al snel onder het motto, ik heb mijn neus laten zien en kan veilig weer huiswaarts keren. De die-hards werden om 1 uur 's nachts naar buiten geveegd om weer huiswaarts te keren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten