vrijdag 6 december 2013

Sinterklaas storm des doods

Dit dus
Donderdag was het weer eens zover er zou een megastorm komen die het noorden van het land plat zou leggen. Gekoppeld aan pakjesavond zouden er gigantische files komen en kon je niet meer thuiskomen.

Op mijn werk hoorde ik dat de treinen in Noord-Holland niet meer reden en voor de zekerheid besloot ik iets eerder dan normaal naar huis te gaan. Het bleek al flink gehageld te hebben want er lag een aardig pak ijs op mijn auto toen ik instapte. Verder waaide het stevig maar had ik weinig problemen om de auto onder controle te houden. Op de weg was het wel te merken dat het slecht weer was want op een aantal stukken op de route naar huis was het langzaam rijden maar nergens stonden er gigantische files. Kortom ook bij deze stormwaarschuwing ben ik probleemloos thuis gekomen net zoals alle voorgaande keren. Het bewijst de stelling dat je je bij een stormwaarschuwing niet al te druk hoeft te maken. De ellende op de weg is er alleen bij stormen die niet aangekondigd worden.

1 opmerking:

  1. Nou, ik weet niet of de mensen die in 16 km file op de A9 of 32 km op de A28 stonden het helemaal met je eens zijn wat je analyse betreft :-).

    BeantwoordenVerwijderen