zondag 22 december 2013

Kerstinkopen

De DJ in volle actie
Met mijn uitstekende gevoel voor timing en door knap plannen moest ik op de laatste zaterdag voor de kerst nog mijn kerstcadeaus gaan kopen. En ik mocht niet alleen genieten van de drukte van die laatste grote koopdag daarnaast had mijn zusje ook nog een moeilijk cadeau gevraagd.

Dit jaar moest het geen luchtje zijn maar een sieraad van mi moneda. Dit schijnt best wel hip te zijn want mensen als Rihanna en Wendy van Dijk lopen er ook mee rond (vast tegen vorstelijke betaling) aldus het merk. Om het leuk te maken was het alleen bij bepaalde dealers te vinden en had niet eens elke juwelier het in voorraad. Via de website vond ik er gelukkig een die dicht bij mij in de buurt zat en ging ik op weg voor de horror koop zaterdag des doods.

Halte een was de Douglas waar de drukte me heel erg mee viel, ik had snel de juiste spullen te pakken en er was geen rij bij de kassa. Alleen bij het inpakken moest ik even staan te wachten voor ik aan de beurt was en vervolgens uiteraard op het feestelijke inpakken zelf. Terwijl ik daar stond viel mijn oog op de dj die de zaak met feestelijke kerstmuziek stond op te leuken, de eerste keer dat ik dat zag in een normale zaak i.p.v. een hippe en trendy toko. Vervolgens ging ik een paar deuren verder naar XS sieraden voor de door mijn nichtje uitgezochte moneda. (Nee Nancy je zult hier niet lezen welke het geworden is, gewoon tot de kerst wachten). Die was op voorraad en het was dus tijd voor de derde en laatste stop, de drank. Ik stapte bij Dirck III binnen en verliet heel ras het pand weer met de juiste dranken op zak. Net als het gemiddelde weeralarm was dit ook best wel meegevallen en kan ik de kerstboom van de juiste cadeaus voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten