dinsdag 10 december 2013

Honingmosterdsaus

Deze saus hadden ze dus niet meer
Voor het eerst in een hele lange tijd waren we weer eens naar de plaatselijke keurslager gegaan om te gaan lunchen. Een component van mijn lunch bij de slager is vaststaand en dat is een broodje bal met honingmosterdsaus. De andere component is variabel, de ene keer een pistolet met tartaar (en peper zout en uitjes natuurlijk), de andere keer is het een pistolet met filet americain (ook hier de p,z,u combo bij) in ieder geval iets lekkers.

Het was druk deze keer en we moesten een tijdje wachten voor we aan de beurt waren. Toen ik mijn bestelling deed werd er echter verteld dat er geen honing mosterd saus was, te weinig afname. Kennelijk was ik een van de zeer weinigen die dit hier bestelde. Ik besloot maar tot wat iedereen om me heen deed en nam er kebab saus bij. Het was niet vies of zo maar het haalde het niet bij mijn geliefde honing mosterd saus. De volgende keer gaan we maar een andere saus proberen tot ik een nieuwe favoriet heb gevonden.

2 opmerkingen:

  1. Gast je lijdt aan een ernstige vorm van de spatieziekte. Samengestelde woorden: geen spatie en desnoods een koppelteken! Dus: honingmosterdsaus, opstaan, Facebookberichtje, schoolherinneringen, familiediner... Allemaal zonder spaties! De voorbeelden zijn niet meer te tellen. Voor uitleg: spatiegebruik.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor de taalcontrole ;-) Deze heb ik aangepast maar zoals je al zei het is ondoenlijk om alles te doen. Ik ga mijn best doen in de toekomst!

    BeantwoordenVerwijderen