woensdag 18 december 2013

Kerstborrel

Ons hoekje
Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dat betekent dat het weer tijd werd voor een kerstborrel. De uitnodiging was al een tijdje geleden verstuurd maar een paar dagen van te voren werd de locatie pas bekend gemaakt en dat bleek bakboord te zijn. Bakboord is een luxe brasserie in Almere Haven, prachtig gelegen aan het water en aanbevolen door diverse foodie instellingen als Michelin en Gault millau.

Ik betrad als eerste (je hebt een reputatie hoog te houden) het etablissement en werd naar de voor ons gereserveerde hoek gebracht. Al gauw arriveerden er andere collega's en onder het genot van een drankje en een knabbeltje begon een ontspannen vooravond. Na een half uur was de ploeg compleet en werden de knabbels vervangen door het bittergarnituur waarbij de dames in de bediening meerdere malen voorbij kwamen met schaaltjes. Ondanks dat er erg veel verschillende dingen op lagen hield ik het elke keer bij de bitterballen toch wel een van mijn meest favoriete snacks (de andere, vlammetjes, behoorden niet tot het assortiment dus ik hoefde geen moeilijke keuzes te maken). Het was een erg gezellige avond maar na een paar uren was het tijd om op te breken en richting huis, en 2014, te vertrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten