dinsdag 1 januari 2013

Gellukkig nieuwjaar

2012 eindigde voor mij zoals elk jaar want dan is mijn vader jarig. Dit jaar waren we daar 's middags al om hem zijn cadeau's te geven en gezamenlijk afscheid van het oude jaar te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Zoals de laatste jaren traditie was dat drankje een glas champagne van Moët et Chandon, wat mij betreft een van de betere champagnes.

Dit jaar werd mijn vader o.a. verblijd met een goede fles whisky (Dalwhinnie) en een van de Jack Reacher boeken en daarnaast werd hij ook nog de gelukkige bezitter van een Tom Tom. Tegen zes uur was het tijd om te vertrekken want iedereen had plannen voor oudejaarsnacht. Het was zoals altijd een leuke manier om het jaar af te sluiten.

Inmiddels is het 2013 en wens ik alle lezers van het blog een fantastisch jaar en bedank ik jullie voor het lezen van en reageren op mijn stukjes. We gaan dit jaar door de grens van de 2000 artikelen heen en dat is iets wat ik a) noot verwacht had en b) best wel trots op ben. Kortom het blog is het jaar goed begonnen, dat dat voor iedereen mag gelden.

2 opmerkingen:

  1. de beste wensen voor 2013 Rene! Ziet er strak uit je nieuwe blog en ik blijf je artikelen volgen. Je schrijft erg leuk en onderhoudend. Groetjes hier ook van Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook via deze weg de beste wensen. Ik moet nog erg wennen hoor, aan deze lay out.

    BeantwoordenVerwijderen