woensdag 2 januari 2013

Twin Peaks

Als je in Amerika in een restaurant gaat eten is dat restaurant vaak onderdeel van een keten. Sinds 2009 staan eigenlijk twee van die ketens op de kaart van te bezoeken plekken mocht er een filiaal in de buurt zijn. Als eerste was dat Fogo de Chao, de keten van fantastische Braziliaanse restaurants, mij destijds aangeraden door een hele goede vriendin. De tweede was volkomen toevallig. Na het shoppen in de grootste mall aan de oostkust moesten wij nog snel wat eten voor we weer verder zouden gaan en ons oog viel op een filiaal van Hooters. Van deze keten hadden wij voor het eerst gehoord in 1993 van de persoon die ons destijds naar de Banana Bungalow bracht, tot een bezoek kwam het toen echter niet.

Voor de komende mei vakantie werd er ook weer druk gekeken voor te bezoeken filialen. Voor Hooters is dat niet zo'n probleem maar Fogo de Chao is zeldzamer. Gelukkig bleken beide ketens goed vertegenwoordigd te zijn in de steden die we bezoeken dus dat is geregeld. Tijdens het zoeken naar restaurants in Hoston vond ik echter een voor mij nieuwe keten die een grote concurrent van Hooters bleek te zijn, het ging hier om Twin Peaks. deze keten bestaat sinds 2005 en is net als Hooters een sportsbar met serveersters in veel te krappe uniformpjes. Een gepland bezoek aan Hooters werd in de agenda dan ook meteen vervangen door een bezoek aan Twin Peaks, mij benieuwen wie de titanenstrijd gaat winnen.

NB: De menukaart ziet er in ieder geval iets beter uit dan die van Hooters, naast de burgers is er bv. ook forel te krijgen.

1 opmerking: