vrijdag 4 januari 2013

Taxi

De dames in de afgeladen vertrekhal
Mijn nichtje heeft de smaak van het op vakantie gaan kennelijk te pakken want samen met een vriendin had ze een vierdaagse trip naar Boedapest geboekt. vertrekt op donderdag, drie
nachten in een vier sterren hotel (van wie zou ze die voorkeur nou hebben) en terugkeer op zondag.

De vlucht was met Ryan air vanaf Eindhoven en tijdens de feestdagen hoorde ik dat de dames per bus naar Eindhoven zouden gaan. Ik was kennelijk overkomen door de goedgeefse sfeer van de feestdagen want ik bood mijn nichtje aan  om de dames naar Eindhoven te brengen, maar op voorwaarden dat het geen nacht of hele vroege vlucht was.

Ze hadden een vlucht van kwart over twaalf 's middags dus donderdagochtend om negen uur reed ik voor in Amstelveen om mijn nichtje op te pikken. Uiteraard moest er eerst nog wat bij de drogist gehaald worden voordat we haar vriendin oppikten en de rit naar Eindhoven inzetten. Het was een vlotte rit en we hadden het o.a. over de wereldreis van zes maanden die de vriendin van mijn nichtje had gemaakt. In no time stonden we dan ook op het vliegveld en bleken we meer dan genoeg tijd te hebben voor een koffie en een broodje. Ik werd door de vriendin van mijn nichtje getrakteerd als bedankje voor de rit en protesteren hielp niet zij betaalde. Daarna nam ik afscheid van de dames en wenste ze een hele fijne vakantie. De rit naar huis verliep even vlot als de rit naar Eindhoven en ik had mijn eerste goede daad voor 2013 er op zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten