De bar in het midden van A fusion |
Dat betekende voor ons dat het tijd was om te bestellen en de rest van de groep liet het uiteraard aan mij over aangezien ik hier wel eens vaker kom, om niet te zeggen erg vaal. Dat betekende dat de klassiekers op tafel kwam zoals de broodjes eend filet, de ossenhaas saté, de oesters in tausi, en het dijen vlees, maar ook nieuwe dingen als de lam's saté en een schaal met sashimi. Iedereen vond het even lekker maar er was duidelijk nog ruimte voor een tweede ronde en de broodjes eend waren zo in de smaak gevallen dat die weer terug moesten komen. Daarnaast namen we tempura garnalen en zeeduivel. Een van ons gaf aan hierna nog wel een gaatje te hebben dus werd er als allerlaatste een schaal met inside out sushi van spicey tonijn besteld maar daarna zat iedereen toch echt wel bommetje vol. ook qua drinken deden we het in Aziatische sferen want het eten werd trouwens begeleid door Thais (Singha) en Chinees (Tsing tao) bier. Na afloop werd er lang nagetafeld met koffie en espresso en iedereen besloot dat de maaltijd een waardige afsluiting van een mooie zondag was. Op naar de eerstkomende whisky proeverij op 17 maart.
toch een top tentje dat A fushion. Heb er zeer goede herinneringen aan!! groeten Peter
BeantwoordenVerwijderen