dinsdag 15 januari 2013

De tweede dag in Texas

De eerste stukken van het Amerikaanse honkbal seizoen zijn inmiddels bekend en dat betekent dat wij onze tweede dag in Texas kunnen invullen en wel donderdg 16 juni. Net zoals onze dag in San Marcos is wederom een road trip want alle activiteiten spelen zich af in Arlington.

De dag begint rustige met een ontbijt in het dream café, Dit is slechts een kort stukje rijden van ons hotel en bereid ons voor op een drukke dag. Daarna gaan wij voor de activiteit die verplicht is voor een vakantie van de boys en dat is het bezoek aan een comic shop. In Texas is er eigenlijk maar een keuze en dat is Lone star comics dat meerdere filialen heeft in Texas en gelukkig ook een in Arlington. Aangezien wij daar vast wel wat tijd door zullen brengen is het dan al weer tijd voor de lunch en deze keer gaan wij voor Thais in het Thai house restaurant.

American football is iets dat wij nooit zien in onze mei trips daar het seizoen dan al lang afgelopen is. We gaan echter wel een stukje van deze sport meepakken omdat we een bezoek gaan brengen aan het stadion van de Dallas Cowboys, het plaatselijke NFL team. Na de cowboys is het tijd voor een simpel diner in een sports bar en dan kom je uiteraard op de Hooters uit. Beer, babes, burgers met daarnaast free wifi en sport op de tv schermen hier kun je niet fout zitten. Daarna is het tijd voor iets wat ook altijd vast op het programma van de boys staat en dat is het bezoek aan een honkbal wedstrijd. Op deze dag is dat de ontmoeting tussen de Texas Rangers en de Detroit tigers. Om de dag tenslotte af te sluiten gaan we naar Louie Louie's piano bar waar we van onze andere grote hobby, muziek, kunnen genieten. Kortom ook dit gaat weer een fine day in Texas worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten