zaterdag 18 augustus 2012

Vrijdagavond stapavond De Sara edition

Sara en echtgenoot
Ik was vrijdag vroeg op stap voor vrijdagavond stapavond want het was een prachtige dag en dan wil je vroeg buiten zijn om in het zonnetje te zitten en naar alle passanten te kijken, iets waar je je op de zeedijk probleemloos uren mee kan vermaken.

Bij de roode baron aangekomen zat een goede bekende al buiten en na binnen wat te drinken gehaald te hebben nam ik ook buiten plaats. Er hingen aardig wat ballonnen binnen met 50 en gefeliciteerd en ik vroeg me af wat er aan de hand was daar de eigenaresse volgende week pas 50 wordt.

Welnu de vrouw van deze kennis bleek die avond 50 te worden en zou na haar werk met haar collega's langskomen om dat te gaan vieren. 's Avonds kwamen als eerste de grote schalen met voedsel binnen, Thaise loempia's, gefrituurde garnalen, een soort sashimi van zalm (uiteraard met pepers) en nog het een en ander. Even daarna volgde Sara met haar collega's en het feest barstte los. Het was druk en gezellig in duurde tot in de late uurtjes. Mij benieuwen hoe het volgende week wordt als de eigenaresse van de zaak 50 wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten