vrijdag 10 augustus 2012

Vliegen naar Amerika in 2013

Ondanks dat het de zomer van 2012 is en Dennis nog op vakantie moet met zijn vrouw en kinderen zijn we al druk plannen aan het smeden voor de Amerika vakantie van 2013. Eigenlijk staan de steden al vast (Dallas, Austin, San Antonio en Houston) en dus zijn we druk bezig om te kijken wat er in die vier steden allemaal te doen is aan muziek, cultuur, shoppen en uiteraard eten.

Een ding is nu al duidelijk geworden doordat we af en toe kijken of de tickets al vriendelijk geprijsd zijn. De route zou van Houston naar Dallas kunnen lopen of in omgekeerde volgorde aangezien we echter alleen rechtstreekse vluchten kunnen krijgen als we Amsterdam - Houston en Dallas - Amsterdam doen, dit is dan trouwens de eerste keer in al onze gezamenlijke Amerika vakanties dat we twee rechtstreekse vluchten hebben.

Ook de maatschappij en de tijden zijn prima te doen, het is met KLM, toch een stuk beter dan de minimaal 20 years of experience die Delta biedt. Vertrek heen is om kwart voor elf en aankomst is twee uur plaatselijke tijd, dat geeft ons een prima start. Terug is het vertrek om kwart voor vier en landen we om acht uur in de ochtend. Ik zeg als de tickets de juiste prijs (rond de €600) hebben aanschaffen die hap.

1 opmerking:

  1. Ik heb er nu al zin in!!! Tussen de 600 en 700 vind ik een mooie prijs...

    BeantwoordenVerwijderen