zaterdag 25 augustus 2012

Jasmijn geurkaars

Ik was deze keer niet in een van mijn opruim buien maar was op speurtocht (naar enkele oude visite kaartjes om precies te zijn). Op die speurtocht kwam ik het bijgaande tegen, een glaasje met een jasmijn geurkaas.

Ik kreeg deze geur kaars van onze gids in Thailand toen ik op een van onze laatste dagen ziek (buikgriep of iets verkeerds gegeten) was en niet mee kon naar de voorstelling van Siam Niramit die wij die avond zouden bezoeken. iets wat ik nog steeds erg jammer vind want mijn reisgenoot vertelde later dat ik een fantastische voorstelling gemist had.

Zoals je kunt zien aan de foto heb ik de kaars nog steeds niet aangestoken en de kans dat dat alsnog gaat gebeuren is echter ontzettend klein. Het is namelijk de herinnering aan een ontzettend mooie vakantie en ook aan onze gids die ons met raad en daad bijstond tijdens de week die wij in Bangkok waren. Mocht je ooit die kant op gaan en een goede gids nodig hebben, geef even een seintje en ik breng je met haar in contact zodat ze je, indien gewenst, van het vliegveld ophaalt en met Bangkok in al zijn facetten kennis laat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten