donderdag 9 augustus 2012

Clairy Browne & the Bangin' Rackettes

De band
Een van de bijeffecten van het vele kijken naar de Olympische spelen is dat ik ook weer met veel reclame blokken in aanraking kom. Een van de frequente adverteerders rond de Olympische Spelen (en vele andere sport evenementen) is Heineken.

Een van de dingen die Heineken (in mijn ogen) goed doet is het mixen van mziek met hun commercial's. Zo kwam ik vorig jaar achter het bestaan van The Asteroids Galaxy Tour met hun nummer The golden age. iets dat mij er toe deed besluiten de cd down te loaden en dat was geen slecht besluit.

Ook onder de nieuwe reclame zat weer een aardig nummer en dat bleek Love Letter van Clairy Browne & the Bangin' Rackettes te zijn. Wederom een niet onaardig nummer van een voor mij totaal onbekende band. Deze keer hoefde ik de cd niet meteen te downloaden daar ik nu een spotify premium account heb en daar meteen op zoek ging naar meer muziek van de band. Ik vond een ep uit 2010 en die was, alhoewel minder dan Love Letters niet onaardig. op de website van de band zag ik dat de complete cd inmiddels uit was en die ga ik nu maar even downloaden om te kijken wat de band verder te bieden heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten