dinsdag 3 januari 2012

Uitgegeten

Sinds 2009 staat er een vast adres op onze te bezoeken restaurant lijst als we in Amerika zijn (nu vooruit als je Hooters ook een restaurant wilt noemen) en dat is Fogo de Chao. Zowel in 2009 als 2011 hebben wij hier meer dan voortreffelijk gegeten.

Helaas blijkt deze keten geen filialen te hebben in de plaatsen die wij in 2012 bezoeken en ook de concurrent, Texas de Brazil gaat niet lukken. Wanhopig speuren op het internet levert dan gelukkig Bacana Brazil op in St. Louis zodat we gelukkig niet zonder ons favoriete Braziliaanse steakhouse hoeven te zitten deze vakantie.

Aangezien er dan nog maar een dag overblijft voor het diner komt er een keten bij die wij voor het eerst ontdekt hebben in 2011, Red Lobster. Deze keten heeft wel locaties in St. Louis (meerdere) dus dat is geen probleem. Wij hebben hier een voortreffelijke maaltijd gehad in 2011 waar deze keten bewees prima vis en schaal- en schelpdieren te kunnen serveren voor een erg vriendelijke prijs. Kortom een hernieuwde visite in 2011 is zeker geen straf.

En Frank, maak je niet druk. Ze serveren hier een uitstekende pasta met kip zoals Simon je kan bevestigen. Dus ook voor de niet vis liefhebbers is het hier goed vertoeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten