vrijdag 13 januari 2012

De nieuwe ringtones

Op mijn stukje over het gebruik van ringtones die ik specifiek voor mensen had samengesteld kreeg ik heel veel positieve reacties. Er werden zelfs suggesties gegeven welke ringtone ik voor andere personen kon gaan gebruiken. Dat was voor mij een duidelijk aanmoediging om hier mee door te gaan en zo heb ik dus een volgende groep vrienden en familieleden onder de loep genomen om een ringtone voor ze te bedenken.

In de familie sferen was als eerste mijn nichtje aan de beurt. Haar muziek voorkeur is rapnegerts maar dat is absoluut niet de mijne dus die vielen allemaal probleemloos af. Gelukkig zijn wij allebei liefhebber van de black eyed peas dus voor haar werd het een van hun grootste hits. Voor niet familieleden zijn er ringtones gekomen voor mijn goede vriend waar ik in 2010 Azië mee heb verkend. Voor hem moest het uiteraard een James Brown nummer worden en dan uiteraard het nummer waar hij altijd om vraagt als ik muziek sta te draaien in de roode baron. Voor de vrouw van een van mijn beste vrienden, en daarnaast een hele goede vriendin van mij, uiteraard een U2 nummer. Wat mij betreft een van de betere nummers die de band gemaakt heeft en daarnaast een prima beschrijving van haar karakter ;-) En last but not least, voor een goede vriend en ex-collega met wie ik nog jaarlijks concert en eet uitstapjes maak een nummer van onze favoriete artiest Joe Jackson. Het is een nummer uit de begintijd van Joe waar hij tegenwoordig vaak zijn concerten mee afsluit maar ook een kreet die wij kunnen gebruiken als er weer een concert van Joe aangekondigd wordt.

Aangezien ik nog steeds een aantal familie leden en goede vrienden te gaan heb komt er ongetwijfeld een derde episode van de ringtones. Stay tuned zoals dat heet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten