maandag 23 januari 2012

Slechte tijden voor Suvarnaphum

Na de meer dan voortreffelijke maaltijd in Merlet had ik de daaropvolgende dag ten eerste geen zin om te koken, ten tweede zin in lekker eten en ten derde zin in iets wat niet al te zwaars is. Als je die drie dingen bij elkaar optelt dan is de uitkomst Suvarnaphum, het Thaise restaurant op de Johan Huizingalaan, van mijn kennis Mem. Nu was ik er al een tijdje niet meer langs geweest en ik had van Dennis, die hier ook graag mag komen, gehoord dat de zaken een stuk minder goed gingen. Kennelijk gaat de restaurant business niet al te best de laatste tijd, zie bv. ook de vele aanbiedingen die op Groupon voorbij komen om voor weinig ergens te gaan eten. Daar hadden we zelf al van geprofiteerd bij Puri Indonesia en daar gaan wij nog van profiteren bij zowel Gandhi als Jottum.

Toen ik dan ook bij Suvarnaphum binnenstapte was er niemand aanwezig, geen gasten en geen mensen om eten te halen. Alhoewel het nog voor zes uur was had ik dit nog nooit meegemaakt en ik keek dan ook verbaasd om me heen. Gelukkig kwam er na mij nog een afhaler binnen en twee dames die kwamen eten maar toch was het een onwerkelijk gevoel. Normaliter, van maandag tot en met zondag. was het altijd druk bij Suvarnaphum en ik vond dit best wel schokkend. Terwijl ik stond te wachten tot mijn eten klaar was had ik het met Mem over de stilte en ze bevestigde dat de tijden momenteel niet al te best waren. Hopelijk gaat het binnenkort weer beter met Suvarnaphum, zowel voor Mem die ik het allerbeste wens, als voor mijn geliefde Thaise restaurant want het eten was, zoals altijd, weer geweldig.

2 opmerkingen:

  1. Ik herken het van de laatste tijd al. Hoewel we diverse groupons hebben, misschien hier toch ook weer eens een keer heen gaan om de kas van Mem en haar memmen te spekken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als we dan nog een concert er aan kunnen vastplakken is het helemaal ouderwets!

    BeantwoordenVerwijderen