donderdag 29 december 2011

Nespresso variations

Iedereen die mij kent weer dat ik op drank en voedsel gebied graag nieuwe dingen mag uitproberen. Bijna niets gaat mij te ver om te proeven. Zo staan op voedsel gebied dingen als sprinkhaan  (bij een Thai), baby octopus (bij een Chinees) en kwal (bij een Japanner) op het lijstje been there done that. Geen van allen deed mij echt watertanden maar ik vond dan ook geen van allen echt vies.

Op drank gebied heb ik bijvoorbeeld ook een keer campari gedronken en dat vond ik echt smerig. Zoals de reclame zegt, "Je moet het een keer gedronken hebben" maar  zoals de reclame niet zegt "Daarna nooit meer!". Daarnaast uiteraard elk soort bier dat ik tegenkom met vele hoogte-, en een dieptepunt, de berliner weisse mit schuss.

Zo kom er ook voor mijn Nespresso apparaat regelmatig een tijdelijke nieuwe koffie uit. Ik probeer de nieuwe smaak altijd soms met meer en soms met minder tevredenheid. Zo vond ik de Onirio (ja de koffie soorten hebben dure namen) best wel aardig en de onlangs in Maastricht aangeschafte Dhjana vond ik zelfs erg lekker. De echter ook in Maastricht aangeschafte Variations 2011 zijn gerust een miskoop te noemen. De smaken waren kers, vanille en chocolade en il had van te voren kunnen weten dat dat geen goede keuzes voor koffie smaken waren. Ik heb inmiddels de kers en de vanille geproefd en die waren gewoonweg niet lekker. Binnenkort de chocolade een kans geven om te kijken of er tenminste een fatsoenlijke smaak bij zit.

1 opmerking:

  1. Ik vond de vanille variant best wel lekker. Maar ja, ik bestel bij de Starbucks ook vaak de Vanilla Latte....

    BeantwoordenVerwijderen