dinsdag 13 december 2011

De derde dag

Na het invullen van onze eerste dag in Nashville waren Dennis en ik on a roll om het zo eens te zeggen en werd meteen dag drie ingevuld. Ja wij begrijpen hoe het moet en hebben netjes de zaterdag overgeslagen en zijn de zondag gaan invullen.

Start van de dag is een bezoekje aan een comic winkel en wederom is het geen kleintje. The great escape op Charlotte avenue werd ons door kenners aanbevolen en wij gaan daar dan ook de zondagochtend doorbrengen. Of de buit even mooi wordt als in 2011 in ACME superstore is afwachten maar het comic onderdeel van de vakantie staat.

De volgende etappe is ook een belangrijke en dat wordt shoppen in Opry Mills. Deze mall gaat binnenkort weer open nadat hij lange tijd door een overstroming gesloten was. De juiste winkels zijn aanwezig zoals Ralph Lauren, Tommy Hillfiger, Tommy Bahama en een Disney en een lego store. Kortom shop till you drop is het motto. En om niet te droppen gaan we uiteraard lunchen bij een van de vele ketens die hier geverstigd is. Misschien wordt het het rainforest café, misschien iets anders. We gaan de dag eindigen met voedsel en muziek in Jimmy Buffet's margaritaville, kortom het gaat een mooie zondag worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten