vrijdag 30 december 2011

Jack Daniels distillery

Er was nog ruimte gekomen in het Nashville programma en die moest uiteraard opgevuld worden. Dennis had wat onderzoek gedaan op het Alles Amerika forum. Een aantal van die dingen stonden al op ons lijstje maar een aantal ook nog niet. Zo besloten wij op de zaterdag een trip naar Lynchburg te maken om daar een bezoek aan de Jack Daniel's distilleerderij te brengen, en verdomd, het is nog gratis ook.

Lynchburg is een rit van anderhalf uur dus dat betekent dat we ook ter plekke gaan lunchen. Nu is de keuze erg makkelijk want voor de echte southern dining experience moet je bij Miss Mary Bobo's zijn. Dit is het boarding house waar Jack Daniels zelf verbleef in de roerige tijden dat hij de distilleerderij opzette.

Na het diner is het tijd voor de terugreis maar dan gaan we een kleine omweg maken.naar Hendersonville waar het graf van Johnny Cash te bezoeken is. Onze derde keer Amerika met zijn vieren en ons derde graf (eerder waren het de graven van Marie Laveau en John Kennedy), het is een traditie aan het worden. De avond was al ingevuld met het bezoek aan de Grand Ole Opry en dat betekent dat we weer een dag ingevuld hebben in Nashville. Nog eentje te gaan en Nashville is de tweede van de drie steden waar het plan voor gemaakt is.

1 opmerking:

  1. Toch nog even kijken. Ik wil graag de Segway tour doen, en die doe je het best op de eerste dag, want dan heb je nog het meest aan de tips van de guide. Dus wellicht dat we die toch op zaterdag moeten doen, en een Segway rijden is echt simper simpel simpel!!!

    BeantwoordenVerwijderen