zondag 4 december 2011

Dag twee is ingevuld

Op de zaterdag middag zag ik dat de tijden van de wedstrijden van de St. Louis Cardinals bekend waren en dat betekende dat er wederom een stukje vakantie ingepland kon worden. In snel chat overleg met Dennis kozen we voor de wedstrijd op woensdag tegen de San Diego Padres die om 7.15 begon. De kaarten zijn helaas nog niet te bestellen dus dat wordt nog even wachten maar de datum staat in ieder geval vast.

Met een dergelijk begin tijd wordt het uiteraard niet uitgebreid dineren maar de voorzienigheid helpt dan vaak een handje. Op nog geen 5 minuten van het stadion blijkt zich een filiaal van de keten die bekend staat om zijn free wifi te bevinden. Dat betekent dus een eenvoudige doch voedzame maaltijd bij de Hooters voordat we ons naar het stadion begeven.

Het ochtend gedeelte van die dag is ook geen probleem. Wij reizen dan van onze vorige stop Memphis naar St. Louis en dat is een rit van vier en een half uur. Tel daar zaken als lunchen, erg belangrijk voor ons, inchecken in het hotel en dergelijk bij op en de woensdag zit vol.

Kortom onze tweede volle dag in de gold old US of A is hiermee gevuld. Op naar de volgende dagen!

1 opmerking: