vrijdag 2 december 2011

Andalusië

Een van de opties voor de zomervakantie is een bezoek aan Andalusië. Meerdere van mijn vrienden zijn hier geweest en ze zijn allemaal dol enthousiast over hun bezoekjes aan Granada met uiteraard het beroemde Alhambra fort van de moren. Daarnaast zijn Cordoba en Sevilla en Malaga en Cadiz ook mooie steden om te bezoeken. Zelfs een bezoekje aan het zuidelijkste puntje van Europa, de rots van Gibraltar is dan om de hoek.

Koppel dat aan goedkope vluchten als je tijdig boekt, een huurauto voor een fatsoenlijke prijs, lekker eten en drinken en heel erg mooi weer en je kunt eigenlijk niet verliezen.

Er is echter een heel klein nadeel te benoemen, we gaan deze zomer slechts een week weg en ik denk niet dat al deze activiteiten in een week passen. Ik weet eigenlijk wel zeker dat al deze activiteiten in een week passen. Misschien slagen we er in om het in te perken tot maximaal drie plaatsen, dan zou het moeten lukken met gunstige vluchten. De plaatselijke afstanden met de auto zijn niet al te groot dus we hebben ruim 2 dagen per stad. Ik ben echter bang dat we het niet genoeg in kunnen perken dus deze zal waarschijnlijk op het verlanglijstje blijven staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten