zaterdag 3 december 2011

The hangover II

Alhoewel normaliter niet echt mijn genre van films had ik twee jaar geleden de Hangover gezien bij vrienden in Bilthoven en er heel erg van genoten. het thema van de film is erg simpel. Een paar vrienden gaan de vrijgezellen avond van een van hun vieren in Las Vegas met als motto anything that happens in Vegas stays in Vegas. Na de opening van de film nemen de vrienden een borrel op het dak van hun hotel als start van een wilde nacht.

De volgende scene is meteen de volgende ochtend. Zij worden wakker in hun luxe hotelkamer die een aardige puinhoop is en de eerste gaat naar de badkamer. Onder het urineren kijkt hij om zich heen en ziet een witte tijger. Na enkele seconden schrikt hij zich het rambam en vlucht terug de kamer in. Terwijl de anderen ook uit coma komen blijkt dat de bruidegom verdwenen is, er ook nog een klein kind in de kamer is en dat niemand meer weet wat er gebeurd is. Wat volgt is een waanzinnig avontuur om er achter te komen wat er gebeurd is en de bruidegom terug te vinden. De film was een gigantisch kas succes en dat betekent dat er een vervolg komt.

Ook ik zat uit te kijken naar deel twee omdat ik de eerste zo goed vond en bovendien speelde het wederom in een bekende stad voor mij. Na deel 1 in Las Vegas was deel 2 in Bangkok opgenomen. Zodra de film beschikbaar was haalde ik hem dan ook binnen en ging er eens goed voor zitten. Helaas, zoals zo vaak, is een goed deel 1 geen garantie voor een goed vervolg. Ik heb de film uitgekeken maar er bij lange na niet het plezier aan beleefd dat deel 1 mij geboden had. Mocht je ze geen van beiden gezien hebben ga dan naar deel 1 kijken en vergeet deel 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten