zondag 18 december 2011

Comics & bagels

Zaterdag zat ik voor de tweede keer in korte tijd met Dennis bij Gary's deli. Na er lange tijd niet geweest te zijn beginnen de bezoekjes aan de eerste (en beste) bagel shop van Amsterdam weer in frequentie toe te nemen.

De reden van het bezoek was dat Dennis zijn opslag aan het opruimen was en daar stonden nog wat comics. Ondanks dat we al in geen tijden naar een comic beurs zijn geweest om wat te verkopen hebben we nog altijd de plannen om weer een keertje te gaan. Onze laatste beurs was in 2009 in Houten en de omzet was toen dusdanig laag dat we besloten hebben om er een punt achter te zetten. Mochten de beurs verkopen weer gaan stijgen dan gaan we uiteraard weer een beurs weekend doen.

Zo zaten we na de verhuis actie dan ook bij Gary's om na gedane arbeid onder het genot van een bagel de volgende vakantieplannen door te nemen. Op de agenda stond een trip met een riverboat queen over de Mississippi. Helaas liet de wifi van Gary's het afweten en konden we dus niet aanloggen met de Mac en moesten we het met de iPhone doen. Daar waren de schermen toch echt te klein voor en dus vertrokken wij na bagel, sapje en cappuccino. We hebben nog alle tijd voor we vertrekken dus die planningssessie komt wel een volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten