De rib-eye |
Vanwege file problemen was Frank apart van de anderen gereden en toen wij aankwamen had hij al een tafeltje op het terras gescoord en zat achter zijn tweede biertje op ons te wachten. Al gauw schoven we aan en bestelden zelf ook bier (oud bruin en corona) en cola light. Het bleek dat onze Groupon (kosten €56) ons recht gaf op een drie gangen keuze menu. Uiteraard was niet het hele menu beschikbaar maar daar was een (financiële) mouw aan te passen. Zo begonnen we op aanraden van de eigenaar met de Gazpacho die volgens hem top was. Daar was geen woord aan gelogen want hij smaakte voortreffelijk. Alleen Frank ging, vanwege zijn komkommer allergie aan de Argentijnse worstjes maar de andere drie genoten van de overheerlijk soep.
De Gazpacho |
Bij het dessert gingen onze Volendamse vrienden voor profiterolles en ijs (klassiek vanille ijs met banaan en slagroom) en Dennis en ik namen nogmaals de gazpacho, zo goed was die bevallen. We moesten lang, heel erg lang op het dessert wachtten en na een aansporing van Dennis kwam dat dan eindelijk opdraven. De eigenaar keek zijn ogen uit toen hij wederom twee gazpacho op tafel zag verschijnen maar zei dat hij geen mooier compliment kon krijgen voor een gerecht dat hij ons had aanbevolen.
Na ruim twee en een half uur tafelen en daarbij een goed gesprek met onze buren (een gezin van drie) en een aanbeveling in het gastenboek verlieten we La estancia weer. Het is een prima steakhouse met vriendelijk personeel en een gezellig eigenaar en mocht je hier een Gropon. aanbieding voor zien dan zeg ik DOEN!
Hij was inderdaad wel goed!
BeantwoordenVerwijderen