vrijdag 30 augustus 2013

Neotel

De hotelbar met receptioniste/barkeepster
Terwijl we de parkeergarage verlieten zagen we hoe goed deze echt was, er was namelijk een speciaal afgezet stuk met extra grote plekken en het bord vrouwen parkeer plaatsen er bij. Hulde.

Eenmaal buiten gekomen was het inmiddels donker geworden en de Duitse wegen kennen weinig tot geen verlichting. Het eerste lange stuk reed ik op een bochtige weg door het bos met een aantal scherpe bochten en aardig wat tegenliggers met groot licht aan dus ik deed het rustig aan. Daarna kwam echter de snelweg en toen maakten we goed meters zodat we tegen tien uur onze bestemming, het neotel bereikten.Een prima hotel voor de twee nachten die we hier gaan doorbrengen maar de vier sterren die ze op hun website claimen is een ster overdreven volgens mij.

Na het inchecken en de spullen op de kamer neerleggen was het op naar de hotelbar waar de apparatuur op de wifi werd aangesloten en de mens op de hefeweisen (Paulaner deze ronde). Het was tijd om het blog te vullen met de avonturen van deze eerste dag van ons vijfde bezoek aan Duitsland.

1 opmerking: