donderdag 8 augustus 2013

Gameboy

Een scene uit de film
Afgelopen maandag kwam er een korte film (acht minuten inclusief intro en outro, vijf minuten verhaal) uit waarvan ik zowel de makers als de acteurs kende. De première was in de red star bar in de lange niezel maar ik kon niet aanwezig zijn. Gelukkig werd de film meteen daarna op internet gezet zodat ik alsnog kon zien waar zo hard aan gewerkt was.

De titel van de film geeft al redelijk goed weer waar het verhaal over gaat, namelijk de held (heldin in dit geval) in een videogame. Deze moet diverse voorwerpen zoeken terwijl ze achtervolgd wordt door de monsters in ware Lara Croft stijl, alleen dan zonder wapens.Ik vond het erg leuk om te zien maar als je zowel acteurs als makers kent ben je enigszins bevooroordeeld. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie vinden van de prestaties van Sjoerd, Rick, Pucky en Mike. Reacties zijn uiteraard van harte welkom!

1 opmerking:

  1. Ik denk dat de makers er veel plezier aan beleefd hebben. Verder vind ik het een heel bijzondere film (tenminste de drie minuten die ik ervan gezien heb), waarbij ik denk dat het idd erg helpt als je de makers ervan kent om er echt OPTIMAAL van te kunnen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen