donderdag 15 augustus 2013

Herz gold plus

Het logo van Hertz
Plaatste ik gisteren de eerste tip van mijn collegaatje over boekingen doen tijdens en voor vakanties vandaag komt daar het vervolg op want zij had een tweede tip in de aanbieding, deze keer over het huren van auto's.

Normaliter boeken wij onze auto via rentalcars.con, het zusje van booking,com. Zij huurde echter altijd bij Hertz, omdat je daar gratis gold member kunt worden. Dat houdt in dat je, uiteraard, voor rewwards spaart (in dit geval gratis dagen autohuur en lagere prijzen), maar wat veel mooier is je hoeft niet meer in een rij voor een balie te staan om je auto op te halen. Op een groot bord in de luchthaven staat je naam vermeld op een groot display en kun je naar de speciale gold balie toe lopen waar je je rijbewijs toont en meteen de sleutels krijgt voor de auto die exact aan jouw specificaties voldoet. Geen wachttijden, geen formulieren invullen en geen vragen meer over welke upgrades je toch persé aan je huurauto wilt hebben. Ik ben uiteraard meteen lid geworden en het klinkt als iets om op de volgende Amerika vakantie te gaan proberen.

1 opmerking:

  1. Kan nooit kwaad. Ik weet wel dat we sinds 2009 nooit een auto bij Hertz gehuurd hebben, omdat ze altijd duurder dan Budget en Alamo zijn. en we moeten natuurlijk op de kleintjes letten, he!!!

    BeantwoordenVerwijderen