vrijdag 26 juli 2013

Yamas

Jet interieur van Yamas
Eens per jaar hebben wij een reünie met vier personen in Almere. Het gaat dan om het team dat onder mijn aansturing het onderhoud voor een van onze productlijnen deed. Dat team bestond uit twee interne medewerkers en een externe medewerker. Toen deze na een aantal jaren vertrok besloten wij om jaarlijks bij elkaar te komen voor een etentje om de contacten te onderhouden. Wij deden dat die eerste keer bij Yamas en dat beviel zo goed dat wij dit jaar voor de vierde keer bij Yamas hadden afgesproken.

Dit jaar was op twee gebieden uniek te noemen, wij waren met vijf man (een extra deelnemer had zich toegevoegd) en voor het eerst in al die jaren was het zulk mooi weer dat we op het terras konden plaatsnemen. Na de hartelijke welkomst begroeting namen we een drankje en begon het bijpraten want een jaar is best wel een lange periode. Onderweg bestelden wij de maaltijd en ondanks de dappere poging van de serveerster om ons het (mooie) all you can eat mezes menu aan te bevelen ging de carnivoren club voor vlees, veel vlees. Er werd vijf maal de mixed grill besteld en te drinken nam iedereen een Mythos, het Griekse bier dat Yamas serveert. Toen het eten op tafel kwam bleef het lang stil want iedereen was heel erg druk met het laten verdwijnen van de (ruime) portie aan vleesgerechten. Pas nadat alles op was werden de gesprekken hervat, deze keer vergezeld van koffie. Het was, zoals eigenlijk elk jaar, een fantastsische bijeenkomst en handen werden geschud want de volgende keer dat we elkaar zouden zien was in 2014. Dan wederom met vijf deelnemers want de nieuwkomer vond het allemaal erg gezellig en erg lekker en is volgend jaar zeker weer van de partij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten