zaterdag 9 maart 2013

Sushi time

Het restaurant
Een week geleden had ik met een vriendin afgesproken dat ik op vrijdag om één uur bij haar zou komen lunchen en we hadden meteen maar beslist dat het sushi zou worden. Aangezien het bij haar thuis zou zijn zou ik de sushi uiteraard meebrengen. Om de betaling hadden we een weddenschap afgesloten over een gezamenlijke vriend.

Stap een was uiteraard uitvinden waar je in hemelsnaam goede sushi kon halen en dat bleek best wel een probleem te zijn. De meeste zaken die sushi verkochten waren namelijk pas na een uur open. Na wat gespeur op het internet kwam ik tenslotte uit bij Sushi time en dan wel de locatie in het WTC want de andere locaties waren wederom niet tijdig geopend. Bijkomend voordeel is trouwens wel dat haar woning op nog geen twee minuten rijden van het WTC ligt dus om nou te zeggen dat de sushi de tijd kreeg om onderweg warm te worden...

Ik reed de parkeergarage van het WTC binnen en kwam met de roltrap in de centrale hal binnen, het bleek dat sushi time een verdieping hoger en een paar meter verder lag, kortom een goede start. Sushi time bleek een vrij kleine zaak te zijn waar je bij de counter langs komt en waar je dan naar een plekje begeleid wordt aan de sushi trein. of naar een tafeltje gebracht wordt. Hier kun je ook een bestelling doen om mee te nemen. Ik zelf had al telefonisch besteld (via internet was onmogelijk voor 15:00 uur) en haalde dus mijn portie zalm en tonijn sashimi en de sushi sensation box (in de aanbieding van €47,50 voor €28,50) op. Ik stond binnen no time weer buiten en qua afhaal adres krijgt het een tien van mij. Nu eens zien hoe lekker alles is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten