zaterdag 2 november 2013

Stedentrip Boedapest

Het parlementsgebouw
Naast uit eten gaan staat vakantie vieren ook erg hoog op mijn persoonlijke hitparade. Tijdens een lunch met een van mijn vrienden werd de optie Boedapest genoemd en dit leidde eigenlijk meteen al tot een onderzoek van wat hier nu allemaal te beleven valt.

Dat leidde al gauw tot de ontdekking dat het prijstechnisch een erg interessant bestemming is. Een retourtje met de KLM kost zo'n €100 en voor diezelfde prijs heb je ook twee overnachtingen met ontbijt in een luxe 5* hotel, het andrassy. Kortom voor 150€ per persoon is verblijf en vervoer geregeld.

Verder is er een hoop te zien met musea als het house of terror, mooie gebouwen en ook muzikaal is er zat zoals een dinercruise over de Donau met live muziek en een goede bluesclub, Prijzen zijn voor alle activiteiten erg aantrekkelijk zoals zo vaak in het voormalige Oostblok er is dan eigenlijk niets wat een lang weekend Boedapest in de weg staat. Alhoewel niets, er is een heel klein nadeel, het is best wel koud van november tot maart, oktober was beter geweest. Maar wie weet vertrekken we toch binnenkort voor een lang weekend Boedapest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten