Gier zaten wij |
Het menu werd gebracht door de serveerster die helaas niet uitblonk in snelheid en klantvriendelijkheid, heel wat anders dan vorige week bij Lastage. Mijn vriendin ging voor alle gerechten links (herfst salade, ravioli en stoof peertjes) en ik ging voor de rechter rij (salade van rivierkreeftjes, fazant en kaasplankje). Het voorgerecht was niet slecht maar zeker niet top te noemen, mijn hoofdgerecht was daarentegen erg lekker. Het was op het karkas gebraden fazant met gemarineerd spek en diverse paddenstoelen. Daarbij een stampotje van postelein met een paar stukjes rookworst, Erg lekker allemaal maar wel erg zout. Het kaasplankje is altijd een risico bij dit soort zaken maar fat pakte dit keer wonderlijk goed uit. Het waren een viertal kazen van Abraham Kef, een fromagerie die aan meerdere sterrenzaken levert. Er kwamen vier mooie kazen op tafel met stroop, mosterd (?) en toast. Daarbij ook een papieren briefje met uitleg over drie van de vier kazen, over de vierde werd heel kort wat gezegd. Een werkelijk uitstekend dessert dat gevolgd werd oor koffie (latte macchiato en espresso) besloot de erg gezellige avond. Ik heb zeker niet slecht gegeten maar de bediening kon een stuk beter en de kindvriendelijkheid gaat ervoor zorgen dat dit mijn eerste en laatste bezoek aan Flinders blijft.
Ik hoor het al, jij bent een echte kindervriend!!!!
BeantwoordenVerwijderen